SmartFlow

SmartFlow

met Geen reacties

Vanaf begin januari 2022 zijn we gaan werken met SmartFlow. Iets waar je als cliënt nog niet zo veel van zult merken. Wij zijn er enorm blij mee en trots op dat we hiermee zijn gaan werken en daarom delen we graag dit met jou.

SmartFlow is een automatiseringssysteem dat ons helpt met het geheel papierloos worden in onze patiëntenzorg. Anesthesieverslagen, opnameformulieren, dentale kaarten, alles is digitaal en wordt direct gekoppeld aan het dossier van het betreffende dier. Zo past dit heel erg goed in onze doelen voor 2022: Duurzamer werken.

In plaats van rond te lopen met papieren op een klapbord, loopt onze paraveterinair nu rond met een tablet waarop ze alle informatie kan invoeren. Wanneer ging Poekie onder narcose, hoeveel medicijnen heeft hij nodig en wat is zijn lichaamstemperatuur als hij uit narcose komt. Het is een kleine opsomming van wat er allemaal wordt bijgehouden van uw huisdier.

Het zal ons helpen met het optimaliseren van de zorg voor opnamepatiënten. Heeft Poekie om 15.30 uur medicijnen nodig? SmartFlow zal ons helpen herinneren. Moet Poekie om 19.00 uur zijn eten hebben? Ook hier helpt SmartFlow ons herinneren. Geen lijstjes meer die je in je jaszak hebt of moet onthouden. Geen timers meer in de opname die afgaan en je vergeet opnieuw in te stellen. Op zelfs een drukke dag wordt het zo minder druk en werken we allemaal effectiever.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *