Doelen van 2022

Doelen van 2022

met 2 reacties

Als dierenkliniek is het altijd goed om een aantal doelen per jaar te hebben waar je met het team aan zult werken. En omdat we trots zijn op wat we hebben én op wat we willen, delen we dit graag met jullie. De volgende doelen hebben we onszelf voor 2022 gesteld.

Gezond kunnen en blijven werken
Ook in 2022 zal COVID-19 een deel uitmaken van ons leven. Natuurlijk willen we dat ons team zo goed mogelijk kan blijven werken. Hierbij zullen wij ons houden aan de regels van de overheid die op dat moment gelden. Mocht het zo zijn dat wij aanvullende maatregelen treffen om dit doel te bereiken, hopen we op jullie begrip. Want alleen met een gezond team kunnen wij jullie dieren helpen.

Duurzaamheid verder doorvoeren in onze werkzaamheden
Natuurlijk werken we al zo veel als mogelijk papierloos en scheiden we papier en restafval. Maar dat restafval willen we in 2022 nog meer verantwoord managen, met name de enorme hoeveelheden plastic. Hoe we dit precies gaan vormgeven in de kliniek is nog niet helemaal duidelijk, maar we willen dit wel doen.

Daarnaast zullen we met nog minder papier gaan werken. Door gebruik te gaan maken van Smartflow zullen papieren opnamekaarten en papieren anesthesieverslagen tot 2021 behoren. We gaan met tablets werken waarop we gebruik maken van het programma Smartflow. Naast het verminderen van papiergebruik werken we op die manier ook nog efficiënter en nauwkeuriger.

Natuurlijk blijven we in 2022 zo veel als mogelijk gebruik maken van e-mail. Facturen worden al langere tijd niet meer geprint en informatie wordt zo veel als mogelijk via mail verzonden. Waar mogelijk zullen we dit nog verder doorvoeren.

Verbouwing van de kliniek wordt afgerond
In 2021 moest er in zeer korte tijd een kliniek neergezet worden. Iets wat volgens velen niet gerealiseerd kon worden. En toch deden we het. In slechts 5 weken stond er een werkende kliniek waar we konden werken. Maar tijdens het werken kwamen we erachter dat vooraf bedachte zaken beter en anders konden. Al deze dingen willen we in 2022 afronden. En natuurlijk zal daarbij ook gedacht worden aan de uitstraling en sfeer in de kliniek.

Wat staat er op het wensenlijstje? Een aparte ruimte waar we echo’s kunnen maken. Een aparte ruimte waar we onze instrumenten kunnen schoonmaken en steriliseren. Waar we de was kunnen draaien en waar we deze kunnen opvouwen. Een grotere opname voor onze honden, zodat ze nog prettiger bij ons kunnen verblijven. Het verbeteren van isolatie tussen de spreekkamers, zodat het geluid minder doordringt van de ene naar de andere. Als laatste willen we de kastruimte achter de balie verlengen om onze paraveterinairen net dat beetje meer ruimte te geven die ze wensen.

In januari zal de schilder komen om de wacht- en spreekkamers van kleur te voorzien. Daarnaast zullen we fotomuren realiseren en komt er beeldmateriaal in de wacht- en spreekkamers. En natuurlijk hoort in een fijne wachtkamer een goede stoel om op te zitten en een tafel om gebruik van te kunnen maken. 

Katvriendelijk worden
De wens was er al vanaf het begin en in 2022 willen we dit echt gaan doorzetten. Dierenarts Arianne zal samen met paraveterinairen Manuela en Anna de taak op zich nemen om catfriendly te gaan werken.

2 Responses

  1. Rene hovenierderoos
    | Beantwoorden

    zijn nu ook nog met jullie tuin bezig, begin 22

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *