Uw kattentrimster Michèle Kok

Uw kattentrimster Michèle Kok

met Geen reacties

Wekelijks is kattentrimster Michèle Kok bij ons in de kliniek om katten te borstelen en te trimmen. Katten hebben lang niet altijd vachtverzorging nodig van hun eigenaar, maar er zijn rassen en dieren van een oudere leeftijd die dit wel kunnen gebruiken.

Minder frustratie
Rassen met een lange vacht kunnen in het voorjaar vaak wel een fijne borstelbeurt gebruiken om hun wintervacht versneld kwijt te raken. Het voorkomt veel haarballen bij de kat, maar ook frustratie bij jou als eigenaar. Want minder haren op je bank en minder haren op je kleren (al is dat nooit helemaal te voorkomen natuurlijk). Rassen met een korte snuit kunnen vaak niet goed hun vacht verzorgen en hebben de extra hulp van jou als eigenaar of een kattentrimster nodig.

Vervilte vacht
Als je kat ouder wordt, krijgen ze soms wat meer moeite met de verzorging van hun vacht. Ze zijn niet meer zo mobiel en komen niet meer bij hun rug of billen. Vaak zien we daar dan klitten ontstaan en als daar lang niets mee gedaan wordt, dan vervilt dat. En een vervilte vacht zal zeer pijnlijk worden voor je kat.

Speciale opleiding
Is het niet eenvoudig om de vacht van je kat zelf te verzorgen, dan is een kattentrimster een uitkomst. Michèle heeft een speciale opleiding gevolgd hiervoor en heeft al heel wat jaren ervaring. Over het algemeen worden katten zonder narcose geholpen. Slechts in een enkel geval lukt dat niet en ook dan kunnen wij samen hiervoor zorgen. Een afspraak maak je direct bij Michèle zelf via haar site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *