Ons favoriete… wandelgebied – deel 2

Ons favoriete… wandelgebied – deel 2

met Geen reacties

Vorige week deelden wij al waar je de ene helft van ons team zou kunnen vinden als ze hun hond uitlaten. Deze week volgt de rest van het team en hun favoriete plekje. Waar loopt bijvoorbeeld dierenarts Niels graag en waar komen de honden van Rozemarijn het liefste?

Dierenarts Niels loopt niet zo zeer met zijn hond. Hij fietst met zijn hond Souri en dan nog liever met een mountainbike door het bos. Souri is een grote hond van zo’n 35kg en rent dan het liefste voor Niels uit. In Lelystad kan je hem vinden in het Bergbos, maar ook in het Zuigerplasbos. Dichterbij huis kan je hem vinden in Laage Vuursche. Daar zijn heerlijke lange moutainbike routes en kan Souri zich helemaal uitleven.

Paraveterinair Manuela neemt haar hond graag mee naar het strand van Lemmer. In de zomer is er een stuk speciaal voor honden en in de winter kan je er overal wandelen. Het is er fijn uitwaaien en je hebt zicht over je hond. Ze wandeld er graag met oud-collega Tanja (van Dierenartsencentrum Lelystad red.) en haar honden. 

Paraveterinair Rozemarijn heeft vier honden waar ze heel wat kilometers maakt. Niet alleen dichtbij huis, zoals het Vaartsluisbos, maar ze gaat graag op haar vrije dag echt het bos in of naar het strand. Fijne plekken zijn de Hoorneboegse Heide bij Hilversum, de Soesterduinen bij Soest en het Naarder Eng bij Naarden.

Dierenarts Arianne loopt met haar Koninklijke paar (Teckels Bea en Willem) graag in de Hilversumse Buitenplaatsen zoals het Corversbos en Landgoed De Zwaluwenberg. Overal is aanlijnplicht, maar dat is voor haar twee draakjes wel zo fijn. Zo hoeft Arianne zich geen zorgen te maken over mogelijke aanvaringen met een loslopende hond. Arianne loopt op haar werkdagen graag in Natuurpark Lelystad. En ja, ook daar is een aanlijnplicht wat Arianne heel fijn vindt. Met een jaarkaart is het parkeren gratis en je loopt er heerlijk.

Paraveterinair Ingrid heeft een Australian Cattledog, Lola uit het asiel die inmiddels ruim 13 jaar is. Inmiddels geniet Lola enorm van haar vrijheid op het erf van de boerderij waar Ingrid en haar gezin wonen. Maar voorheen wandelde Ingrid graag met Lola naar het Schokkerbos. Er is daar een aanlijnplicht en dat is met Lola erg fijn. Lola heeft namelijk een grote persoonlijke zone.

Paraveterinairen Anna, Merel-Joline en Floor hebben geen honden. Natuurlijk wandelen ze wel, maar minder intensief dan wanneer je een hond hebt. Daarom kunnen zij geen duidelijk wandelgebied aangeven waar ze lekker wandelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *