Dag van de Dierenarts

Dag van de Dierenarts

met Geen reacties

Ieder jaar op de laatste zaterdag van april worden, tijdens de dag van de dierenarts, alle dierenartsen in de wereld in het zonnetje gezet. Want dierenartsen zijn dierenarts voor het leven. Zij trekken niet om vijf uur de deur achter zich dichten gaan naar huis. Ook wanneer zij al in de auto zitten en er een spoedgeval aan komt rijden, blijven ze om te helpen. Ze laten de dieren nooit in de steek.

Nooit ziek

Zo zijn onze dierenartsen ook. Alleen wanneer ze zo ziek zijn dat ze fysiek hier niet kunnen komen, melden ze zich ziek. Ben je gebeten in je hand en kan je die niet gebruiken? Dan ben je er toch, want met één goede en één erg pijnlijke hand kan je prima spreekuur draaien. Oké, je hebt heel veel hulp nodig van een paraveterinair, maar je bent er toch. Zoveel schouderklachten hebben dat je geopereerd moet worden? Toch sta je er tot de dag voor de operatie, want je wilt die dieren niet in de steek laten. Al loop je nog zo scheef van de rugpijn, je kunt nog lopen en dus ben je er gewoon.

Vandaag en niet morgen

Bovenstaande voorbeelden zijn van onze dierenartsen. Want zij staan altijd klaar voor de dieren die hulp nodig hebben. Morgen staan ze in het zonnetje, maar morgen is het ook Koningsdag en dus vieren wij het vandaag! Wil jij weten hoe we onze artsen in het zonnetje hebben gezet? Neem dan een kijkje op onze Instagram (@uwdierenartsopinsta) of Facebook pagina (uwdierenartsopFB).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *