Welkom Chantal

Welkom Chantal

met Geen reacties

Misschien ken je haar al. Misschien heb je haar nog nooit gezien. Maar vanaf deze maand is het mogelijk om bij onze nieuwe collega een afspraak in te plannen. Om eens kennis met haar te maken of om te vragen hoe het nu met haar gaat.

Dierenarts Chantal heeft van 2019 tot 2021 in Lelystad, met een deel van ons huidige team samengewerkt. Na een jaar in dienst bij een dierenartsenpraktijk in Zeewolde, komt ze weer terug naar Lelystad.

Naast haar drie honden, neemt ze een rugzak aan kennis en kunde mee naar onze kliniek. Ze heeft extra cursussen tandheelkunde gevolgd en mag zichzelf een tandheelkundig dierenarts noemen. Maar ook chirurgische ingrepen en eenvoudige echografieën pakt ze met twee handen aan.

Je kunt lezen dat wij enorm blij zijn dat Chantal bij ons wil komen werken en we kijken uit naar een fijne en hopelijk lange samenwerking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *