Chronische ziektes

Chronische ziektes

met Geen reacties

Net zoals bij mensen, kunnen ook dieren een chronische ziekte ontwikkelen. Je kunt dan denken aan ziektes als nierziekte, diabetes, een te snel of te traag werkende schildklier en allergieën. En net zoals bij mensen, kunnen de onze huisdieren (bijna) net zo goed behandelen!

Aankomende maand (november) is het Diabetesmaand. We gaan in de periode meer delen over deze ziekte. Maar ook over deze verschillende, chronische ziektes, waar jouw huisdier mee te maken kan krijgen. Wat houdt de ziekte in, maar vooral, hoe herken je de klachten die je huisdier laat zien en roep je op tijd hulp van je dierenarts in?!

Mocht je vragen hebben over een specifieke ziekte, laat het ons dan nu vast weten. Dan kunnen we die vraag meenemen in onze informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *