5 Tips voor foto’s om te bewaren

5 Tips voor foto’s om te bewaren

met Geen reacties

Je dier wordt ouder en je wilt hem of haar zo graag bij je houden, maar je weet dat dit niet mogelijk is. Veel eigenaren vergeten het nog wel eens om juist in die laatste fase van het leven van hun huisdier foto’s te maken. Maar het liefste maak je bijzondere foto’s. Foto’s waar je echt lang van kunt blijven genieten en geen ‘kiekjes’. Maar hoe doe je dat? Wij geven je een aantal kleine tips.

1. Ga op de grond liggen
Zorg dat je op ooghoogte van je huisdier foto’s maakt. Dat houdt vaak in dat je op je buik op de grond zult belanden. Foto’s waar je huisdier in de lens kijkt, zijn sprekender en geven jou een persoonlijker gevoel.

2. Het favoriete plekje
Neem je huisdier mee naar zijn of haar lievelingsplek. Dat kan het bos zijn, maar ook het strand of gewoon thuis in de tuin of op de luie stoel. Op die plek laten ze zich van hun beste kan zien en maak je de fijnste foto’s en laatste herinneringen.

3. Zorg voor de juiste ‘kleding’
Je hond mag zijn mooiste halsband om of juist helemaal geen. Het plekje in het bos heeft geen auto’s op de achtergrond en er loopt niet net een andere hond door het beeld. De ogen en misschien neus van je kat maak je schoon. En dat doe je ook met de krabpaal en de luie stoel waar hij graag ligt.

4. Ga ook samen op de foto
Zorg dat iemand je helpt met de foto’s maken en jou samen met je huisdier op de foto kan zetten. Want geen dierbaardere herinnering als een foto van jullie samen.

5. Maak een afspraak met een fotograaf
Heb jij moeite met het maken van foto’s van je huisdier? Maak dan een afspraak met een fotograaf die ze voor je kan maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *