Dag van de Paraveterinair

Dag van de Paraveterinair

met Geen reacties

Eens per jaar staan onze paraveterinairen extra in het zonnetje. Natuurlijk vertellen we deze toppers met regelmaat hoe blij we worden van hun werk. Hoe blij we zijn met al hun kennis en kunde. Hoe fijn het is dat ze de agenda beheren. Hoe fijn het is dat ze alle telefoontjes aannemen, de mailtjes beantwoorden, de bloedonderzoeken inzetten, gebitten schoonmaken, die lastige dieren vasthouden en altijd alles weer opruimen en schoonmaken.

Natuurlijk doen we dat vandaag met een klein presentje. Want dankbaarheid willen we uitdrukken met iets extra’s. Vandaag ontvangen al onze dames een prachtige speld. De Paraveterinaire Speld van Vedias (Beroepsvereniging van de Paraveterinair Dierenartsassistent) die speciaal voor onze paraveterinairen is gegraveerd met hun persoonlijke registratienummer. Deze speld geven we omdat ze trots mogen zijn op hun beroep en wat ze allemaal doen tijdens hun dagelijkse werkzaamheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *