Vuurwerkangst informatie-avond

Vuurwerkangst informatie-avond

met Geen reacties

Voor we het weten is het al zover en horen we het vuurwerk om ons heen knallen. En juist daarom helpen we je nu hieraan herinneren. Heb jij namelijk een hond met vuurwerkangst? Dan is het verstandig om nu na te denken hoe je het dit jaar wilt aanpakken.

Weet jij nog niet precies hoe je het dit jaar wilt aanpakken? Heb jij een pup of jonge hond die nog niet eerder vuurwerk heeft meegemaakt? Dan is deze avond voor jou!

Samen met Anne Dame, kynologisch gedragstherapeut en hondentrainster van Martin Gaus Hondenschool Lelystad zullen we je meer vertellen over hoe vuurwerkangst ontstaat en wat je kunt doen om het te voorkomen en te verminderen. Natuurlijk vertellen we ook iets over welke ondersteunende middelen er beschikbaar zijn om de periode voor je huisdier dragelijk te maken.

Datum: 18 oktober 2023
Tijdstip: 19.00 – 20.30 uur (met een half uur uitloop)
Locatie: Uw Dierenarts, Schoepenweg 73
Aanmelden verplicht en kan online, via deze link gedaan worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *