3 tips voor een leuke wandeling met je pup

3 tips voor een leuke wandeling met je pup

met Geen reacties

Wanneer je een pup in huis krijgt ga je heel vaak een klein en kort rondje naar buiten. Heel vaak, omdat je pup nog zindelijk moet worden. En heel kort omdat het lichaam van je pup een lange wandeling nog niet aankan. Maar je kunt best een dagje met je pup op pad. Hoe je dat kan doen, lees je in deze blog.

Bolderkar
Pups kunnen nog niet lang achter elkaar wandelen. Maar vanuit een bolderkar kan hij of zij dat prima. Ga op zoek naar een fijne bolderkar en neem deze mee op pad. Je pup kan een heerlijk plekje krijgen met zijn eigen mand of kleed en daar uitrusten van de momenten dat hij zijn pootjes kan strekken. Natuurlijk kan hij er ook heerlijk slapen of wat eten en drinken.

Fietskar
Een andere manier om met je pup op pad te gaan is met een fietskar. In dit blog vind je alle informatie om een fijne fietskar te vinden voor jou en je jonge viervoeter.

Rug- of draagzak
Heb je een pup van een klein ras, dan kan je er ook voor kiezen om op zoek te gaan naar een rug- of draagzak. Hierin kan je je pup zelf dragen tijdens de wandelingen of het dagje weg.

Probeer tijdens de langere wandelingen en uitjes rekening te houden met de energie van je pup. Niet alle pups zijn opgewassen tegen veel nieuwe mensen of veel andere honden. Gezellig mee naar Animal Event is daarom misschien niet zo’n goed idee. Maar lekker een dagje mee naar het bos of het strand kan op deze manier prima!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *