Zomervakantie

Zomervakantie

met Geen reacties

Nog even en de zomervakantie gaat ook in Lelystad van start. De zomer is voor veel Nederlanders het moment om vrij te nemen en op vakantie te gaan. Voor het team van Uw Dierenarts is dat niet anders. Inmiddels zijn de eerste medewerkers al op vakantie geweest, maar aankomende periode zullen meer collega’s vakantie opnemen.

Dit zal betekenen dat de komende periode wij onze spreekuren anders inplannen. Vaccinaties en gezondheidscontroles worden beperkt per dag ingepland om ruimte te houden voor zieke dieren. Maar ook operaties en gebitsbehandelingen kunnen mogelijk niet dagelijks ingepland worden. Het is goed om hier zelf ook rekening mee te houden als u een afspraak wilt inplannen.

We wensen jullie een hele fijne vakantie toe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *