5 vragen aan… Uw Paraveterinair Manuela

5 vragen aan… Uw Paraveterinair Manuela

met Geen reacties

Wat doe je graag in je vrije tijd?
Heerlijk samen zijn met mijn gezin, lekker naar buiten kunnen en wandelen met de hond of naar de speeltuin met de kleine meid.

Wat is je lievelingseten?
Ik eet graag italiaanse gerechten, pizza, pasta’s, lasagne JAM! Maar ik ben ook dol op Sushi of gewoon een heerlijke Hollandse stamppot.

Wat is je favotiete vakantiebestemming?
Ik ga momenteel met de kids graag naar een Landal park. Lekker alles in de buurt, zwemmen, binnen en buitenspeeltuin. Het is er heel kindvriendelijk en dat geeft rust in mijn jonge gezin. Maar als ik zelf zou mogen kiezen zou ik iedere keer weer het liefste naar Italië willen rondom het Gardameer! Daar geniet ik het allermeest en kom ik echt tot rust.

Wat houdt je op dit moment bezig?
In mijn vrije tijd fitness ik graag en loop ik hard. En op dit moment houdt mijn gezin mij het meeste bezig. Mijn rijkgevulde gezin met mijn man, 2 jonge kids 1 van 4 bijna 5 maanden en 1 van bijna 2 jaar en mijn 3 katten en 1 hond. Een huisje vol liefde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *