Een Konijnkundige dierenarts

Een Konijnkundige dierenarts

met Geen reacties

Een dierenarts voor je hond of je kat heb je eenvoudig gevonden. Alle gezelschapsdierenartsen hebben tijdens hun opleiding een enorme berg met kennis en kunde opgebouwd. Zeker in vergelijking met konijnen en knaagdieren. Een dierenarts met extra kennis van deze kleinere huisdieren is niet zo makkelijk te vinden. Dierenartsen moeten extra interesse én een liefde voor deze dieren hebben. Wij kunnen met enige trots zeggen dat wij wél zo’n dierenarts in huis hebben. Dierenarts Charlotte wordt blij van ieder klein huisdier. “Hoe kleiner, hoe leuker”, zegt ze wel eens.

Charlotte heeft na haar studie zich gericht op konijnen en knaagdieren en met nascholingen en het lezen van boeken en naslagwerken zich verdiept in de konijnen- en knaagdieren geneeskunde. En inmiddels heeft ze zelfs zoveel kennis dat ze zelf spreker is op naschlolingsdagen voor dierenartsen en paraveterinairen.

Met je konijn en knaagdier ben je dus bij ons aan het juiste adres. Een afspraak maken bij Charlotte is eenvoudig online te maken, maar je kunt natuurlijk ook even bellen met onze paraveterinairen.

Woensdag 19 april hebben wij speciaal een middagspreekuur ingericht voor het vaccineren van konijnen. Charlotte en Noëlle staan die middag klaar voor jullie. Een afspraak voor dit spreekuur kan je via deze link maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *