“Afscheid nemen bestaat niet”

“Afscheid nemen bestaat niet”

met Geen reacties

Na precies twee jaar bij Uw Dierenarts, maar na ruim 12 jaar bij Dierenartsen Lelystad, nemen wij afscheid van onze collega Manon Sterk.

Manon kwam bij Dierenartsenpraktijk De Kempenaar als jonge meid werken en is in de afgelopen jaren gegroeid in haar vak. De laatste jaren werkte zij steeds minder echt op de werkvloer en vervulde zij de functie als kliniekmanager. Dit deed ze al bij Dierenartsen Lelystad en ook bij Uw Dierenarts had ze deze functie.

Onlangs heeft Manon ervoor gekozen om het roer om te gooien en heeft ze een baan aangenomen als accountmanager bij Medische Groothandel F. v.d. Vooren b.v. Haar rayon zal het Noord-Oosten van Nederland beslaan en daar valt Lelystad ook onder. We zullen haar dus niet helemaal gaan missen.

We wensen Manon heel veel succes met haar nieuwe baan en hopen haar binnenkort te kunnen verwelkomen in onze kliniek als accountmanager.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *