5 Vragen aan… Uw paraveterinair Anna

5 Vragen aan… Uw paraveterinair Anna

met Geen reacties

Wat doe je graag in je vrije tijd?
Ik zit niet graag stil en ben vaak op pad. In en rondom mijn huis ben ik graag bezig en ik vind altijd iets om aan te klussen. Daarnaast ben ik een sociaal diertje en breng ik veel tijd door met vrienden en familie. Ik ben een fan van spelletjes, borrels en goede gesprekken. Áls ik rust vind, vind je me waarschijnlijk met een boek op de bank.

Wat eet je graag?
Ik eet überhaupt graag en ben een echte alles-eter. Favoriet is toch wel een goed stuk vlees, hoewel ik dit bewust (en beperkt) probeer te kiezen en eten.

Wat is je favoriete vakantiebestemming?
Ik ben een zonliefhebber. Zon, zee en strand maken mij al snel een gelukkig mens.

Welke sport beoefen je?
Ik heb altijd gevolleybald, maar moest tijdens mijn studententijd stoppen. Afgelopen september heb ik de bal weer opgepakt en dat bevalt héél goed. Verder ben ik gek op water en beoefen ik graag hobbymatig watersporten.

Wat houdt je op dit moment bezig?
Ik ben nog maar relatief kort werkzaam als paraveterinair en ontwikkel me met veel plezier binnen de praktijk. Dit kost tijd en energie, in de positieve zin. Daarnaast ben ik in opleiding tot diertherapeut en heb ik een fijn thuis met drie katten waar ik graag tijd aan besteed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *