Cat Friendly kliniek – Enquête

Cat Friendly kliniek – Enquête

met Geen reacties

Onze stagiaire Julia doet voor ons onderzoek en heeft hierbij de hulp van katteneigenaren nodig.

Wilt u mij helpen?
Mijn naam is Julia Bos en ik studeer aan de Aeres Hogeschool in Dronten tot Veterinair praktijkmanager. Tijdens mijn stage bij Uw Dierenarts in Lelystad doe ik onderzoek over de bekendheid en het beeld van katteneigenaren in Lelystad over Cat Friendly klinieken. Het doel van deze enquête is om inzicht te krijgen in de kennis en mening van katteneigenaren in Lelystad over Cat Friendly klinieken.

Deze enquête is uitsluitend voor katteneigenaren bedoeld. De enquête is geheel anoniem en zal ongeveer 5 minuten duren.

Alvast hartelijk bedankt voor uw medewerking aan mijn Cat Friendly onderzoek!

Hier vindt u de link naar het onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *