Uw Dierenarts rent Mud Masters 2022

Uw Dierenarts rent Mud Masters 2022

met Geen reacties

Zaterdag 24 september stond een deel van ons team aan de start van de smerigste wedstrijd van het jaar. Mud Masters Obstacle Race in Biddinghuizen!

In de periode voorafgaand aan deze dag werd er door de deelnemers voorzichtig getraind. En naar mate de dag dichterbij kwam werden de bezorgde blikken onderling wel uitgewisseld. Iedereen was wel een beetje nerveus aan de start, want 6km door de modder ploeteren en over van alles moeten klauteren is niet altijd eenvoudig. Zouden ze het wel halen?

Iedereen haalde de finish. En eigenlijk zonder grote problemen. Alleen dierenarts Sander liep een blessure op. Hij viel na ongeveer 1,5km en verrekte zijn binnenste knieband. Ondanks de pijn, liep hij toch door en dat resulteerde in een behoorlijk dikke en nog pijnlijkere knie. De fysiotherapeut gaf drie dagen later aan dat het zo’n 3 maanden kan duren voordat het volledig hersteld is. Gelukkig gaat het herstel voorspoedig en kan Sander gewoon zijn werkzaamheden uitvoeren. Alleen het onderzoeken van grotere honden op de grond is nog niet aan de orde.

Desondanks was het een enorm succes en kijkt iedereen terug op een enorme gave ervaring. Of we volgend jaar weer meedoen? Vast wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *