Dierenartsassistentendag 2022

Dierenartsassistentendag 2022

met Geen reacties

De eerste maandag in oktober is traditioneel de dag waarop we onze paraveterinairen en dierenartsassistentes in het zonnetje zetten. Zonder deze toppers in onze kliniek zouden we niet het werk kunnen doen!

Paraveterinairen, zoals de functie heet, zijn voor de dierenartsen de personen die ervoor zorgen dat de dierenartsen hun werk zo goed mogelijk kunnen doen. Dierenartsen zijn er om dieren beter te maken, paraveterinairen doen eigenlijk alles daarom heen.

Je kunt dan denken aan het maken van afspraken, het afgeven van medicijnen, het geven van adviezen, het helpen van eigenaren met huisdieren die een chronische ziekte hebben, het assisteren tijdens operaties, het inzetten van bloedonderzoeken, het beantwoorden van mails en natuurlijk houden ze ook nog eens het pand schoon. Ze doen nog veel en veel meer, maar het zou een enorme lijst worden als we het allemaal noemen.

Het mag duidelijk zijn dat we blij zijn met onze paraveterinairen. We hopen dat jullie dat ook zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *