5 Vragen aan… paraveterinair Noëlle

5 Vragen aan… paraveterinair Noëlle

met Geen reacties

Wat doe je in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd ga ik graag naar de sportschool. Ik ben ook een gezelligheids mens en ga regelmatig langs bij mijn ouders. Een avondje uit met vriendinnen is altijd leuk, maar thuisblijven met mijn vriend en een serie of filmpje op de bank kijken is ook genieten.

Wat eet je graag?
Heel veel verschillende gerechten! Maar vooral sushi, pasta, Mexicaans, Koreaans… Eigenlijk te veel om op te noemen.

Wat is je favoriete vakantiebestemming?
Een favoriete vakantie bestemming heb ik niet echt, ik wil nog zo veel zien. Maar de camping in Spanje waar we dit jaar weer naar toe gaan is nu toch wel een van mijn favorieten.

Welke sport beoefen je?
Ik ben meerdere keren in de week in de sportschool te vinden. Een combinatie van cardio en gewichten helpt me mijn lichaam en geest in harmonie te houden.

Wat houdt je op dit moment bezig?
Wat mij op dit moment bezig houdt is samen met mijn vriend ons (nieuwe) huisje en tuin mooi maken. Persoonlijk ben ik me nu heel erg aan het ontwikkelen in mijn werk als paraveterinair in deze fijne kliniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *