Wanneer stap jij op een SUP board met je hond?

Wanneer stap jij op een SUP board met je hond?

met Geen reacties

Een SUP board is een stand up paddle board. Een soort grote surfplank, waar je op staat met een peddel in je hand om jezelf vooruit te peddelen. Natuurlijk kan je dit alleen doen, met anderen (op meerdere boards óf op een familie SUP), maar je kunt ook je hond meenemen!

Zo’n twee jaar geleden heeft een deel van ons team een workshop SUP’pen met je hond gevolgd bij ikSUP HondenSUP in Loosdrecht. Een enorm leuke ervaring voor iedereen. Afgelopen jaar heeft paraveterinair Rozemarijn een eigen SUP gekocht en gaat nu regelmatig op avontuur met haar eigen honden.

Honden genieten ervan om samen met hun baas op stap te zijn. En heb je een echte watervriend zullen ze het fantastisch vinden om met je mee op de SUP te gaan. Wil jij het ook eens proberen? Dan kunnen we je ikSUP HondenSUP aanraden om het eens te proberen en kennis te maken met deze vorm van ontspanning.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *