5 Vragen aan… paraveterinair Manon

5 Vragen aan… paraveterinair Manon

met Geen reacties

Wat doe je graag in je vrije tijd?
Vooral veel tijd doorbrengen met mijn zoontje Lio van nu ruim 1,5 jaar. We gaan graag zwemmen, fietsen of wandelen. We zijn ook graag samen buiten met de honden; Danie en Mira. Maar we kunnen ook genieten van kleuren of puzzelen binnen.

Als ik even een “break” wil van het mama zijn dan ga ik graag een hapje buiten de deur eten of lekker wijnen met vriendinnen. En in de avond geniet ik van een goed boek op mijn e-reader.

Tijd met familie en/of vrienden doorbrengen vind ik het allerfijnst, of dat nu buiten de deur is of gezellig thuis.

Wat eet je graag?
Italiaans.

Wat is je favoriete vakantiebestemming?
Hierboven al een beetje verklapt denk ik? Italië en dan het liefst naar het Gardameer.

Welke sport beoefen je?
Qua sporten ben ik wat lui geworden en dus heb ik (schaam) echt de hulp nodig van een personal trainer. Daar train ik dan 2x per week mee. We wisselen cardio, hit en krachttraining af.

Wat houdt je op dit moment bezig?
Op dit moment staat alles in het teken van mijn gezinsleven. Ik werk 2,5 dag per week en ben de overige tijd dan ook graag thuis bij mijn heerlijke zoon.

Ik ben dankbaar dat we weer leuke dingen kunnen ondernemen en ik heb dan ook veel zin in het voorjaar en de zomer. In juli staat mijn eerste festival gepland, daar kijk ik enorm naar uit. Lekker dansen op het strand, dat heeft deze moeder af en toe nodig.

In de kliniek ben ik meestal te vinden op kantoor en vind ik het ontzettend leuk om lekker druk bezig te zijn met van alles. Het (samen) werken aan een nieuwe kliniek, het meedenken, organiseren, bedenken en plannen is gewoon ontzettend leuk.

Voor mij is de combinatie van een fijn gezinsleven en een leuke baan (met leuke collega’s) dan ook een heerlijke balans.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *