Uw Dierenarts wenst u een fijne vakantie

Uw Dierenarts wenst u een fijne vakantie

met Geen reacties

Morgen start officieel de zomervakantie van onze regio en zullen veel gezinnen weer op vakantie gaan. Sommigen blijven in Nederland, anderen gaan verder weg. Waar jullie ook naar toe gaan, of wanneer jullie lekker thuis blijven, wij wensen je een hele fijne vakantie toe.

Ook ons team gaat voor een deel op vakantie. Niet allemaal op hetzelfde moment natuurlijk, maar dierenartsen en paraveterinairen gaan ook genieten van hun vrije tijd. Uiteraard zorgen we er voor dat er altijd voldoende personeel aanwezig is om je huisdieren te voorzien van diergeneeskundige zorg. Maar het kan zijn dat spreekuren sneller vol zitten dan gebruikelijk. Vaccinaties en andere zaken die niet direct gezien hoeven te worden proberen we in de zomer altijd zo veel mogelijk te spreiden over onze spreekuren. Zo houden we plek voor zieke huisdieren.

Wilt u een afspraak maken, dan kan dat altijd online via onze site. Maar ook telefonisch kunt u ons bereiken voor overleg en het plannen van een afspraak. Onze paraveterinairen staan voor je klaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *