5 vragen aan… Uw Dierenarts Sander

5 vragen aan… Uw Dierenarts Sander

met Geen reacties

Wat doe je graag in je vrije tijd?
Ik mag in mijn vrije tijd graag langs de waterkant vertoeven. Of in de natuur. De zee heeft een enorme aantrekkingskracht op mij, liefst met helder water. Zwemmen of SUP-en met de kinderen, of een strandwandeling met het gezin. En regelmatig neem ik ook een vliegvishengel mee.

Wat eet je graag?
Ik ben dol op lekker eten waar de tijd voor genomen is om het te bereiden. Een mooi stuk vlees op de barbecue, of een fijn stoofpotje. Tegenwoordig eten we thuis steeds minder vlees. En ik moet zeggen dat er ook wel heel lekere vegetarische gerechten zijn die steeds hoger op de favorietenlijst staan. En af en toe…af en toe gewoon lekker vet, een bucket van KFC, een hamburger met frietjes of de klassiekers zoals een frikandel speciaal.

Wat is je favoriete vakantiebestemming?
Er zijn zoveel mooie bestemmingen. Ik ga heel vaak naar Aruba, maar dat is meer naar huis gaan. Van oorsprong kom ik daar vandaan en mijn hele familie woont daar.
Als er (helder) water in de buurt is vind ik de meeste bestemingen al prachtig.

Welke sport beoefen je?
Fanatiek sporten doe ik niet. Ik ga in de zomer wel eens een stukje peddelen met een SUP en sinds we kinderen hebben probeer ik gezonder te zijn door regelmatig hard te lopen. En meestal gaat onze hond Pip gezellig met me mee.

Wat houdt je op dit moment bezig?
De opvoeding van onze 2 kinderen, Lily van 4 jaar en Gjedde van 2. Mijn vrouw Rianne zo goed mogelijk daarbij proberen te helpen. Daarnaast ben ik natuurlijk erg druk met het opbouwen van onze kliniek. Het is in 1 jaar tijd al een prachtige praktijk, maar de ambitie is er om nog een flink stuk te groeien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *