Mijn dier is gechipt; nu nog registreren!

Mijn dier is gechipt; nu nog registreren!

met Geen reacties

Met chippen alleen ben je er nog niet. Je dier kan alleen geïdentificeerd worden als het ook daadwerkelijk ergens geregistreerd staat. Het chipnummer moet dus gekoppeld worden aan de gegevens van je dier en aan jouw contactgegevens. Wij zorgen voor de registratie van je huisdier als wij je dier chippen. Wel moet je zelf je gegevens controleren en goedkeuren. Hiervoor ontvang je een mail van de databank. Zonder deze controle en goedkeuring staat je dier niet volledig geregistreerd.

Waar registreren?
Er zijn verschillende portalen waar je je dier kunt registreren. Op Chipjehuisdier.nl vindt je een overzicht van de verschillende portalen. Bij het kiezen van een portal is het belangrijk niet alleen naar de prijs te kijken. Zo is het belangrijk om zelf je gegevens aan te passen wanneer dit nodig is.

Verhuisd of een nieuw telefoonnummer?
Let erop dat wanneer er is in je contactgegevens veranderd, je deze wijziging doorgeeft bij de portal. Anders kan het zijn dat wanneer je dier gevonden wordt, je nog niet met hem/haar verenigd wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *