Uitbreiding laboratorium

Uitbreiding laboratorium

met Geen reacties

Vanaf deze week is het laboratorium van onze kliniek uitgebreid met de Vetscan Imagyst. Een apparaat dat ontlastingsonderzoeken kan uitvoeren. En met de laatste updates zijn daar cytologische onderzoeken en het onderzoeken van bloeduitstrijkjes aan toegevoegd.

Het is nu (bijna) niet meer nodig om deze onderzoeken op te sturen naar een laboratorium om daar te laten onderzoeken. En hebben we binnen een dag een uitslag.

Wanneer een huisdier diarree heeft is het nu snel uit te zoeken wat de oorzaak is. Maar ook kunnen we nu eerst een ontlastingsonderzoek uitvoeren en controleren op wormen in plaats van preventief een ontwormingsmiddel te geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *