Uw nieuwe dierenarts

Uw nieuwe dierenarts

met Geen reacties

Vanaf 1 mei zal er een nieuw gezicht bij Uw Dierenarts rondlopen. Een gezicht dat voor niet iedereen onbekend zal zijn. Charlotte Schumm (helemaal links op de foto) zal ons team komen versterken.

Charlotte werkte van eerst bij een grotere gezelschapsdierenpraktijk in Lelystad. Daarna heeft ze ruim 13 jaar bij een kleinere praktijk gewerkt. in 2021 was het tijd voor verandering en ging ze aan het werk in een kleinere kliniek in de buurt van Amsterdam. Maar toen ze de kans kreeg om bij ons haar passie uit te gaan voeren greep ze die met beide handen aan.

Charlotte staat vooral bekend als de ‘konijnen- en knaagdieren dierenarts’. Daar ligt haar passie écht! Ze heeft dan ook heel wat kennis en kunde over deze diersoorten opgebouwd. Zelfs zoveel dat ze afgelopen jaar als spreker op een grote nascholing voor dierenartsen en paraveterinairen stond.

We zijn trots dat Charlotte bij ons wil komen werken en ook wij hebben er enorm veel zin in om samen aan de slag te gaan. Mocht je een afspraak bij Charlotte willen maken? Dan kan dat online (via onze online agenda) en telefonisch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *