De Easterbunny (of Paashaas)

De Easterbunny (of Paashaas)

met Geen reacties

Het is april, de klok is weer vooruit en de lente doet aardig haar best. We hopen op een heerlijk zonnetje. Wat wij in het voorjaar vaak zien zijn dieren die last hebben van pollen. Met name de jonge honden zien we in deze periode met regelmaat voorbij. Dit komt doordat omdat hun jonge ogen gevoelig reageren op al deze nieuwe stoffen. Dit resulteert vaak in meer ‘prut’ in de ooghoeken.  

Chocolade Paashaas
Rond deze tijd van het jaar dienen zich nog andere patiënten aan. Ondanks dat er altijd weer voor gewaarschuwd wordt blijft het een valkuil. De hond die paaseitjes pikt en op die manier chocolade binnenkrijgt. Chocolade is niet goed voor honden en het beste advies is dan om zo snel mogelijk contact op te nemen met je dierenarts om de hond te laten braken.  

Easter Bunny
Maar dan is er nog een patiënt. Gelukkig zien we die niet zo vaak want het is een wat exclusievere gast. Het is die grappenmaker die de paaseitjes verstopt… Juist, de Paashaas! Nu spreken ze in het Engels van de Easter Bunny en dit dekt eigenlijk hier beter de lading. Deze bijzondere patiënt kwam tot nu toe nog niet zo veel bij ons over de vloer. Toch zijn wij druk bezig om ons te beraden hoe we ook hem de beste adviezen kunnen geven. Want wie moet er voor de Easter Bunny of de Paashaas zorgen als die ziek wordt?

De komende periode gaan we je voorstellen aan onze nieuwe dierenarts. Zij is naast de optimale zorg voor de Easter Bunny of de Paashaas ook zeer deskundig is op het gebied van andere knaagdieren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *