Hoera, Uw Dierenarts is 1 jaar!

Hoera, Uw Dierenarts is 1 jaar!

met Geen reacties

1 April zal voor ons nooit meer hetzelfde zijn. De dag waarop je grappen uithaalt met elkaar is voor ons ook onze verjaardag. Het eerste jaar vloog voorbij en we vieren vandaag graag een heus feestje met taart.

Vorig jaar dachten veel van onze cliënten dat we een slechte grap uithaalden toen we vertelden dat vanaf 1 april Dierenartsen Lelystad niet langer bestond en de praktijk verder ging als twee losse dierenklinieken. En dat we die reactie van jullie ontvingen was natuurlijk niet zo vreemd. Het had alles om een flauwe 1 april grap in zich te hebben.

Het was voor ons een roerige periode waarin we begonnen vanuit de kleine, tijdelijke locatie op de Warande. De kliniek op de Schoepenweg was nog in aanbouw, maar er werd hard gewerkt om daar zo snel mogelijk aan de slag te kunnen. Koningsdag mochten we verhuizen! 

We hebben het écht met het hele team gedaan dit jaar. De dierenartsen, paraveterinairen en zelfs familieleden en vrienden hebben in die eerste periode heel veel geholpen. Van het in elkaar zetten van IKEA keukens tot het vervangen van plafondplaten. En ondertussen werd er gewoon doorgewerkt. Werden dieren onderzocht, behandeld en geopereerd. 

Dat we trots zijn op alles wat er afgelopen jaar is gedaan is een understatement te noemen. We zijn niet alleen trots op al het werk dat is gedaan. We zijn ook trots op hoe ons team er staat. Een jaar met enorme veranderingen, een jaar met genoeg stress en een hoge werkdruk. Maar iedereen staat er en werkt met veel plezier in onze kliniek. Want zo voelt het wel, het is écht een kliniek van ons allemaal.

Onlangs mochten we het afgelopen jaar al met elkaar vieren tijdens een weekendje weg. Gezellig even niet in de kliniek, niet in werkkleding en even niet kletsen over cliënten en hun dieren. Het heeft ons nog iets dichter bij elkaar gebracht.

Vandaag vieren we onze verjaardag graag met jullie. Kom je naar de kliniek? Dan staat er een klein gebakje op je te wachten als traktatie. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *