Het eerste jaar van je hond of kat

Het eerste jaar van je hond of kat

met Geen reacties

In het eerste levensjaar van je huisdier zijn de te verwachte kosten hoger dan in de volgende jaren. De preventieve zorg die je moet geven is met een hogere frequentie en ook staat een sterilisatie of castratie op de agenda. Juist voor deze dieren is het Huisdieren ZorgPlan één van de beste keuzes die je kunt maken.

In de eerste maanden moet je je huisdier maandelijks ontwormen. Al deze tabletten vallen binnen het plan. Eén vaccinatie valt volledig binnen het plan en alle andere vaccinaties krijgen 10% korting. En de castratie of sterilisatie heeft ook die 10% korting!

Voor pups en kittens bieden we een soort consultatiebureau aan. Iedere paar weken kom je dan met je kleine vriend bij één van onze paraveterinairen. Zij begeleiden je dat eerste jaar in de ontwikkeling van je huisdier. Ze geven antwoord op je vragen en bespreken de belangrijke onderwerpen op het juiste moment met je. Daarnaast train je dat het leuk is bij de dierenarts en dat ook de reis naar de dierenarts niet vervelend is. Vooral bij katten is dit belangrijk om te doen omdat zij bijna nooit vervoerd worden, tenzij er iets ‘vervelends’ staat te gebeuren. Katten identificeren een reismand dus vrij snel met vervelend en stress.

Wil je meer weten over het Huisdieren ZorgPlan dan verwijzen we je graag naar deze pagina op de site. Hier heb je ook de mogelijkheid je direct online in te schrijven voor het plan.

Heb je een pup of kitten in huis en wil je graag begeleiding in dat eerste jaar van ons ontvangen? Neem dan contact op met onze paraveterinairen. Ze maken graag een afspraak voor je.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *