Abonnement op Uw Dierenarts

Abonnement op Uw Dierenarts

met Geen reacties

“Hebben jullie geen abonnement?”

Die vraag krijgen wij regelmatig in de kliniek aan de balie. Op het moment dat een cliënt binnen korte tijd meerdere keren is geweest, of als de kosten oplopen, wordt dit nog wel eens gezegd. En wij kunnen dan positief reageren en spreken over het Huisdieren ZorgPlan.

Het Huisdieren ZorgPlan is het abonnement op de dierenarts. Preventieve zorg, voor een vast bedrag per maand én 10% korting op alle behandelingen en voeding. Zo worden de kosten van een grote operatie of gebitsbehandeling wat meer behapbaar. Maar ook de preventieve zorg is gewaarborgd. De jaarlijkse vaccinatie, een extra gezondheidscheck en alle producten tegen vlooien, teken en wormen gedurende het hele jaar horen daarbij.

Cliënten stappen om diverse redenen in het Huisdieren ZorgPlan. Zo kan het zijn dat men het fijn vindt om regelmatig herinneringen te krijgen voor de preventieve zorg en genieten van het ontzorgende karakter van het plan. Een ander komt maandelijks een grote zak voeding halen en is blij met de 10% korting die gegeven wordt. En weer een ander staat voor een grote, kostbare operatie en kiest voor het plan omdat er direct een korting gegeven wordt.

Heb jij nu het idee dat je misschien ook wel voordeel hebt bij een Huisdieren ZorgPlan voor je huisdier? Kijk dan even hier op onze pagina voor wat aanvullende informatie. En mocht je dan het plan al willen afsluiten, ook dat kan daar op de pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *