Hulp voor Oekraïne

Hulp voor Oekraïne

met 1 reactie
U heeft vast de beelden gezien dat de inwoners van Oekraïne huis en haard moeten verlaten. Mensen vluchten met hun huisdieren en weten niet waar ze terecht komen. Gelukkig hebben de omringende landen besloten dat deze dieren ook zonder geldige paspoorten en vaccinaties welkom zijn. Uw Dierenarts Arianne gaat zaterdag naar Den Haag, waar een transport wordt klaargemaakt om deze dieren te helpen. Veel van deze mensen en dieren wordt over de Poolse grens opgevangen.
Dus heeft u (dichte zakken) voer, kleedjes, lijnen, riemen, reiskennels of mandjes over die u toch niet meer gebruikt? Voor zowel hond als kat? Kom dat dan uiterlijk zaterdag 5 maart voor 13.00 uur langsbrengen en wij zorgen ervoor dat het op de goede plek beland.

One Response

  1. Olïvia de Bruijn
    | Beantwoorden

    Ik kwam nu pas achter ďat jullie een.inzameling hadden voor de dieren van de Oekraïne. Komt er nog een inzameling? Heb net gedoneerd aan house for animals in Oekraïne.. het gaat je zo aan je hart al die arme dieren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *