Terugkijken naar 2021

Terugkijken naar 2021

met Geen reacties

Terugkijken naar het afgelopen jaar. Dat is wat we vandaag heel veel doen. Het was het tweede jaar met Corona, met mondkapjes en vaccinaties. Maar het was ook een jaar met heel veel veranderingen.

1 April startten we als Uw Dierenarts. Een nieuwe kliniek met een vertrouwd team. Het was wennen. Voor ons, maar zeker ook voor onze cliënten! We moesten een nieuwe kliniek bouwen en verhuizen. We draaiden spreekuur vanuit de tijdelijke locatie op de Warande en moesten er zelfs een spoedoperatie uitvoeren.

Op Koningsdag verhuisden we naar de locatie op de Schoepenweg. Het was er nog niet klaar, maar we konden er werken. Gedurende de weken die volgden werd er steeds iets van de lijst met klussen afgestreept. Het is nog niet klaar. Voornamelijk de aankleding blijft op dit moment wat achter. Maar door de enorme investeringen die gedaan zijn is dat niet meer dan logisch. We hopen hierin op uw begrip.

Het jaar was ook een jaar van afscheid nemen. Afscheid van Dierenartsen Lelystad, afscheid van de oude kliniek op de Kempenaar waar ook wij mochten werken, afscheid van een deel van het team dat als Dierenartsencentrum Lelystad verder ging. En als laatste hebben we ook afscheid moeten nemen van een deel van onze cliënten. En het is vandaag ook een afscheid van één van onze medewerkers, Paraveterinair Floor zal ons verlaten. Gelukkig heeft zij een fijne nieuwe baan gevonden bij Dierenkliniek Jol en we wensen haar daar heel veel succes.

Gelukkig mochten we ook heel veel nieuwe cliënten welkom heten. Onze kliniek is in de negen maanden dat we bestaan enorm gegroeid. En dus mochten we ook nieuwe medewerkers verwelkomen. We zijn trots dat paraveterinairen Anna en Elsa (nee, dat hebben we niet vooraf zo bedacht en ja, zo heten ze echt) en dierenarts Arianne bij ons zijn komen werken.

Het was een heel bijzonder jaar, wat we samen met een heel bijzonder team hebben weten te volbrengen. Het was een jaar vol drukke spreekuren, lange dagen en volle operatie programma’s. Het was een jaar waar we als team, samen een hele nieuwe kliniek wisten neer te zetten. En daar ben ik heel erg trots op!

Ik kijk uit naar 2022, samen met mijn team en samen met jullie.
Sander

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *