Wensenlijstje voor je hond of kat

Wensenlijstje voor je hond of kat

met Geen reacties

Sinterklaas is weer in het land en alle kinderen hebben hun verlanglijstjes al verzonden. Maar onze huisdieren willen vast ook iets leuks ontvangen van de Goedheiligman. Wij helpen je graag met een aantal tips voor op hun verlanglijstje. Om het je makkelijk te maken hebben we links toegevoegd. Maar dat betekent niet dat we dit de beste keus voor jou vinden. Misschien wil jij iets heel anders voor je huisdier en dat is prima.

Voor je hond is de keus enorm. Nu willen we snacks zo veel mogelijk vermijden. Desondanks staat er wel iets lekkers op voor je hond, want een letter mag natuurlijk niet ontbreken. Deze maand is het weer vroeg donker en ook in de vroege ochtend is het nog behoorlijk donker. Het kan verstandig zijn je hond met verlichting te laten rondlopen. Zo zie je je eigen hond én zien anderen ook dat je er loopt. De dagen worden steeds kouder en kleinere honden, maar ook honden met een enkele en korte vast kunnen een warme trui best waarderen.

Katten zijn vaak minder makkelijk te verwennen. Voor hen kan je vooral denken aan het verbeteren van het welzijn bij je thuis. Te denken valt aan de volgende producten:

  • Waterfontein
  • Voerpuzzel
  • Een fijne plek om te liggen
  • Speelgoed wat zij leuk vinden en dat is voor iedere kat anders.

Bij cadeau’s voor je huisdieren kan je ook denken aan diergeneeskundige zorg. Vaccinatie’s, anti-parasitaire middelen of een gebitsbehandeling bijvoorbeeld. Allemaal dingen die je je huisdier ook cadeau kan doen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *