Uw nieuwe dierenarts

Uw nieuwe dierenarts

met Geen reacties

Vanaf 8 november zal dierenarts Arianne Bokmans (links op de foto) beginnen bij Uw Dierenarts. Afgelopen periode heeft de nieuwe kliniek aan de Schoepenweg 73 in Lelystad een enorme toename van cliënten en huisdieren gezien waardoor zij op zoek moesten naar een extra teamlid. En ondanks een tekort aan artsen in Nederland is er in een week een nieuwe dierenarts gevonden. Arianne heeft al heel wat jaren ervaring en neemt hierdoor direct een grote werkdruk weg bij de huidige artsen.

In Nederland is er door de lage uitstroom van artsen én een toename van huisdieren een tekort ontstaan dierenartsen. In heel het land wordt er door verschillende klinieken gezocht naar een nieuw teamlid en soms zelfs meer dan één. Maar deze wordt regelmatig niet gevonden. Het is dan best bijzonder te noemen dat Uw Dierenarts in Lelystad deze nieuwe collega wel gevonden heeft! 

Arianne Bokmans zal vier dagen in de week bij Uw Dierenarts werkzaam zijn en meedraaien in de diensten. Samen met dierenartsen Sander van der Wal (eigenaar), Anke de Jonge en Niels Bouwmeester zullen zij alle cliënten en hun huisdieren voorzien van diergeneeskundige zorg. En met de komst van Arianne is er nog meer mogelijk dan voorheen. Zo heeft zij extra kennis van tandheelkunde en hoopt de kliniek in de toekomst ook wortelkanaalbehandelingen uit te gaan voeren.

Naast dierenarts Arianne is paraveterinair Anna van Renesse onlangs ook gestart bij Uw Dierenarts. Dit was nodig om het toegenomen werk, ook op het gebied van ondersteunend personeel aan te kunnen. Naast een tekort aan artsen, is er in dit deel van Nederland ook een tekort aan paraveterinairen. Dat Uw Dierenarts ook deze vacature heeft weten in te vullen met een zeer ervaren medewerker is op dit moment uniek te noemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *