Lezing over vuurwerkangst

Lezing over vuurwerkangst

met Geen reacties

Heel veel honden en katten zijn bang voor vuurwerk en hoewel de jaarwisseling van 2020-2021 veel rustiger was dan voorgaande jaren, is het een jaarlijks terugkerend onderwerp. Samen met Martin Gaus Hondenschool Lelystad organiseren wij een lezing over dit onderwerp bij ons in de kliniek. Op dinsdagavond 9 november is er ruimte voor 20 personen om bij deze lezing, in onze kliniek, aanwezig te zijn.

De avond zal om 19.00 uur starten (inloop vanaf 18.30 uur) met hondentrainster Anne Dane. Zij zal meer vertellen over vuurwerkangst bij honden en wat u kunt doen om het te voorkomen of wat er gedaan kan worden om het te verminderen. Daarna komt paraveterinair Rianne aan het woord en zal vertellen over wat er op het gebied van medicatie mogelijk is om de jaarwisseling prettiger te laten verlopen.

De avond staat vooral in het teken van honden. Als u meer wilt weten over vuurwerkangst bij katten kunnen wij u een document sturen waarin u informatie kunt lezen over dit onderwerp.

Wilt u graag aanwezig zijn bij de lezing dan dient u zich aan te melden. Hiervoor neemt u contact op met de kliniek. Dit kan telefonisch of via mail (0320 – 33 11 01 of mail@uwdierenarts.online). 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *