Coronamaatregelen

Coronamaatregelen

met Geen reacties

Corona is eigenlijk niet meer weg te denken in ons dagelijkse leven. Een hele generatie van mensen groeit op met de reactie; “In je elleboog!” op iemand die hoest, in plaats van te zeggen; “Hand voor je mond!” Gelukkig zijn de maatregelen die genomen zijn in 2020 verminderd. Maar toch blijven er bij ons een drietal regels bestaan.

  • Kom alleen naar je afspraak; hoe minder clienten wij op een dag in de spreekkamer zien, hoe kleiner de kans dat er een dierenarts besmet wordt en zal uitvallen. Op het moment dat er een werknemer ziek thuis zit wordt de werkdruk hoger en kunnen we op sommige dagen niet voldoen aan de zorg die we willen leveren.
  • Draag in de spreekkamer een mondmasker; tijdens het onderzoek van een huisdier is het niet mogelijk de 1,5 meter afstand te bewaren. We zijn dan ook verplicht op dat moment een mondmasker te dragen.
  • Betaling graag per pin; dit is natuurlijk fijn omdat we dan uw geld niet hoeven aan te pakken. Maar het is ook prettig om minder contant geld in de kliniek te hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *