Eerste maand Uw Dierenarts

Eerste maand Uw Dierenarts

met 3 reacties

De eerste maand als Uw Dierenarts is voorbij gevlogen, maar niet zonder hobbels. Het was een maand met improviseren voor ons allemaal. We begonnen in ons tijdelijke pand op de Warande, waar we op dag drie al te maken kregen met een COVID-19 besmetting van één van onze medewerksters. Gelukkig werden verder alleen Sander en zijn gezin getroffen. Maar zij hadden de eerste maand in de nieuwe kliniek toch iets anders voorgesteld.

Team effort
Gelukkig zette het hele team de schouders eronder en werden er hele bijzondere momenten meegemaakt. Telefonie vanuit huis voor onze paraveterinairen. Spoedoperaties in die kleine kliniek op de Warande, die daar nooit voor bedoeld was, maar toch werden gedaan. Het werk dat verzet werd bij de verbouwing op de Schoepenweg, alle uurtjes schuren, schroeven en stofzuigen. 

Liefde
We ontvingen lieve berichten van cliënten, bossen bloemen en chocolade. Maar ook namen we afscheid van cliënten die liever bij Dierenartsencentrum Lelystad willen komen. We zullen deze huisdieren missen, maar we weten dat ze in goede handen zullen zijn.

Nieuw
Deze week mochten we verhuizen naar onze nieuwe kliniek aan de Schoepenweg op het industrieterrein Noordersluis. We zijn er nog niet helemaal klaar, maar het begint vorm te krijgen. In de loop van aankomende week zullen ook de laatste twee behandelkamers, het kantoor, kantine en toiletten gereed zijn. En daarna moeten we nog een finishing touch en sfeer brengen in de kliniek. 

We hebben enorm veel zin in de toekomst en zijn blij dat jullie daar deel van uit mogen maken!

3 Responses

 1. Keetie
  | Beantwoorden

  Mooi team, dat ook echt als team de schouders eronder zet. Woensdag was ik voor het eerst op jullie nieuwe plek, waar nog hard aan wordt gewerkt, maar waar Niels ook trots liet zien welk kastje hij op Koningsdag zelf had opgehangen. Heerlijk, allemaal de handen uit de mouwen. Hopelijk komt er straks ook weer wat rust, dat hebben jullie ook nodig na deze hectische tijden.

 2. Antoinette
  | Beantwoorden

  Ik had graag met mijn honden een afspraak bij jullie willen maken. Helaas blijkt dat niet te kunnen omdat er is besloten dat ik klant zou zijn bij Dierenartsencentrum (hoewel onze teckel voorheen werd behandeld in de Warande). Vreemd dat ik nooit in deze keuze ben betrokken en de dierenarts dat voor mij gaat beslissen. Helaas ben ik nu genoodzaakt om een andere dierenarts te gaan zoeken, want Dierenartscentrum wil mij niet overschrijven. Ik wens jullie veel succes!

  • Beste Antoinette
   Ik weet niet of wij inmiddels contact hebben gehad. Afgelopen week ontvingen wij het nieuws dat Dierenartsencentrum Lelystad het verzoek van clienten die naar Uw Dierenarts willen goedkeuren. Inmiddels hebben wij al een aantal van deze via mail mogen ontvangen. Ons advies is om nog eenmaal contact te zoeken met DCL en uw verzoek te doen. Hopelijk zien wij elkaar dan snel in onze nieuwe kliniek.
   Fijne zondag! Rianne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *