Bekende gezichten

met Geen reacties

Misschien heeft u het al gezien, maar Uw Dierenarts is niet onbekend. Uw Dierenartsen Sander, Niels en Anke werken al jaren in Lelystad. En het team wordt aangevuld met paraveterinairen die u mogelijk ook allemaal al kent.

Uw Dierenarts is een nieuwe kliniek in Lelystad, maar met een vertrouwd team. Dit team zal gaan werken in een prachtige nieuwe kliniek en heet u van harte welkom met uw huisdier. We hopen u en uw huisdier jaarlijks te zien in goede gezondheid. Maar mocht uw huisdier ziek zijn, dan kunt u altijd direct een afspraak inplannen.

Omdat onze nieuwe kliniek nog niet helemaal klaar is om dieren te kunnen ontvangen werken wij tijdelijk vanuit de locatie in de Warande. Naast supermarkt Deen staat al jaren de dependance van Dierenartsen Lelystad waar wij de komende periode werken.

Helaas kunnen we vanwege Corona geen grootse opening met open dag organiseren. Gelukkig hebben we het internet en dus nodigen we u van harte uit om mee te kijken tijdens de online opening en rondleiding. Wanneer dat is zal dit gedeeld worden met u via al onze online kanalen.